2018 spor ayakkabı trendleri

Günlük stilimizin bir parçası olan spor ayakkabılar, 2018 ayakkabı trendlerinde de varlığını artırarak sürdürüyor.

  • 60PAYLAŞIM
  • 9926OKUMA

Sofistike bir stile sahip olmanın tek yolu görkemli, dar bir silüetten, ince topuklulardan geçmiyor. Yeni trend; spor ayakkabılarla şık olabilmek. Sportif bir görünümü detaylarla zenginleştirmek ve güçlendirmek de mümkün.

Spor ayakkabılarının en parlak günlerini yaşayacağı 2018 İlkbahar/Yaz sezonunda spor salonlarından sokaklara açılacak ayakkabıları senin için listeledik.

Nike Air Max 1

Air Max efsanesi 1987’de satışa çıkan Air Max 1 ile başladı. Görünür Air tabanıyla gerçek bir ikon haline dönüşen ayakkabı, her sezon yeni renkleriyle sevenlerini selamlamaya devam ediyor.

Adidas Stan Smith

Tenis ayakkabısı olmasına rağmen konforu ve deri üst yüzeye sahip tasarımıyla aklımızı başımızdan alan Stan Smith, zaman zaman renklense de bizim için beyazının yerini hiçbir şey alamaz.

Nike Air Force 1

İlk basketbol ayakkabısı olan Nike Air Force 1, kısa sürede basketbol severleri bağımlısı haline getirdi. Tabii ki basketbol severlerle yetinmedi ve beyaz rengiyle sokaklarda yayılmaya başladıkça trend haline geldi. Kısa süre önce de bloggerları ele geçirdi. Eğer spor ayakkabı koleksiyonunda bir çift Air Force 1 yoksa, 2018’de hep eksik kalacaksın demektir.

Puma Basket

Rihanna ile olan iş birliği ile tekrardan iyi bir sıçrayış yakalayan ve trend parçaları ile öne çıkan Puma, Basket model ayakkabısını yeniden piyasaya sürdü. Bu ayakkabıyı yeni sezonda en spordan en romantiğe kadar her stile uyarlayabilirsin.

Adidas Gazelle

Adidas Stan Smith’in yeri bir başka olsa da Gazelle adındaki retro model yeni tarzı, hem havalı hem de gizemli olmayı sevenler için ideal bir seçenek. Üstelik midi boy eteklerle de çok iyi duruyor.

Nike Cortez

Nike Cortez hem yuvarlak hatlı geçişinden dolayı oldukça zarif duruyor hem de retro görüntüsü ile içinizdeki 90’lar ruhunu yeniden çağrıştırıyor. Bu ayakkabıları eteklerle, elbiselerle kombinleyerek dikkat çekici bir tarz elde edebilirsin.

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5688

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15516

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5065

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5530