2017 gelin çiçeği modelleri

Gelin çiçeği, düğün günü yaklaştıkça gelin adaylarının kafa karıştıran düşüncesi…

  • 188PAYLAŞIM
  • 31462OKUMA

Gelin çiçeğine karar vermenin çok kolay olmadığı da aşikar bir konu. Düğünün hatırası olarak yıllarca saklayacak olman da muhtemelen gelin çiçeğini daha özel kılıyor ve seni o eşsiz tasarımı aramaya itiyor.

Gelin çiçeği nasıl olmalı?

Öncelikle gelin çiçeğin hem gelinliğin ile uyumlu olmalı hem de senin ruhunu yansıtmalı. Dikkat etmen gereken en önemli nokta ise, fiziksel özelliklerin… Uzun boylu bir gelin adayı isen; kuyruğu olan ve sarkan bir buket senin için ideal seçim olur. Minyonsan tabii ki küçük, toplu duran bir gelin çiçeği tercih etmelisin. Gelinliğinle kontrast oluşturacak tonlar tercih edersen, gelinliğin daha canlı ve dinamik görünüme kavuşur.

2017 gelin çiçeği modelleri:

2017’deki bohem havası gelin buketlerinde de esecek. Otların ve çiçeklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar doğayı da hayatlarının bir parçası olarak gören gelin adaylarının vazgeçilmez tercihi olacak.

Gelin çiçekleri beyaz rengin artık çok ötesinde renkli ve sıra dışı tasarımlarla dikkat çekecek. Bir kaç sezondur süre gelen renk furyasının hakimiyeti, 2017 İlkbahar – Yaz sezonunda da devam edecek.

Yapay gelin buketlerini tercih ederek, gelin çiçeğini ömrünün sonuna kadar hatıra olarak saklayabilirsin. Üstelik bu sezon yapay gelin çiçek modelleri sıra dışı tasarımları ile gerçeklerinden ayırt edilemeyecek kadar güzel görünüyor.

Canlı gelin çiçeği modelleri ise, romantik gelinlerin vazgeçilmezi olarak tahtını sürdürmeye devam edecek.

Gelin Çiçeği Modelleri 2015

Yaz demek düğün mevsimi demektir. Nasıl gelinler gelinliksiz düşünülemezse, gelin çiçeksiz bir gelinde kulağa hoş gelmeyen şeylerden. Gelin çiçeği modelleri 2015 birbirinden güzel gelin buketleri ile

6209