2017 gelin makyajı trendleri

Gelin makyajı düğün törenlerinin en önemli ayrıntısıdır. Düğün günü telaşın büyük bir kısmını da gelin makyajı kapsar.

  • 164PAYLAŞIM
  • 27493OKUMA

Düğüne katılan davetliler en çok gelinin yüzüne bakacağı için gelin makyajı mutlaka profesyonel ellerden çıkmalı. Öncesinde düşünmeli, araştırmalı hatta üşenmeyip mutlaka gelin makyajının provasına gitmelisin. Düğün günü bir sürprizle karşılaşmamak için makyajının yüzünde nasıl göründüğünü görmelisin. Aksi halde beğendiğin modeller yüzüne istediğin gibi yansımadığında hüsrana uğrayabilirsin.

Yıllar sonra düğün fotoğraflarına baktığında, demode ve modası geçmiş bir görüntüyle karşılaşmak istemiyorsan, sezonun trendlerini de takip etmelisin.

İşte 2017 gelin makyajı trendleri:

Senin makyajın

Gelin makyajını beğendiğin modellerden çok yüz ve göz şekline uygun bir stil tercih etmelisin. Ayrıca gelinliğinle uyumlu olması da önemli kriterler arasında.

Doğal olsun

2017 gelin makyajında doğallık ön planda. Yeni nesil gelinler tercihlerini abartıdan uzak, doğal ve sade, natürelliğin yükselişe geçtiği makyajdan yana kullanıyor. Bizden söylemesi…

Su gibi

Sen de gelinliğin saflığını ve duruluğunu ön plana çıkarmak isteyenlerdensen, keskin çizgi ve sert geçişlerdense yumuşak geçişler kullanmalı ve gözlerini ön plana çıkarmalısın.

Göz makyajı

Göz makyajında tenine uygun makyajlar tercih etmelisin. Bronz, kum beji, kahve tonlu farlar ile başarılı bir göz makyajına ulaşabilirsin.

Gölgeli göz makyajı

Cesur ve gösterişli gelinler ise gölgeli göz makyajında toprak tonlarını kullanarak iddialı bir görünüm oluşturabilir.

Eyeliner

Çift kuyruklu eyeliner bu sezon da varlığını sürdürüyor. Gelin makyajında rahatlıkla çift kuyruklu eyeliner uygulamasını deneyebilirsin. Hatta eyeliner yerine göz farı da tercih edebilirsin.

Takma kirpikler

Mükemmel bakışların sırrı; tabii ki takma kirpikler. Takma kirpikler bu sene bol maskara ile destekleniyor. Çok az maskara kullanılmış gözlere ise gelinlerin vazgeçilmezi kırmızı ruj eşlik ediyor.

Canlı bir görünüm

Pembe ve şeftali tonları allık ile yüzünü taze ve canlı bir görünüme kavuşturabilirsin.

Pembe ruj

Dudaklarına ise pembe tonlarında bir ruj sürmen yeterli. Özellikle şeftaliye çalan pembe, bu sene çok ama çok moda.