2017 gelin saçı modelleri

Gelin saçı, düğün gününü muhteşem kılabileceği gibi kabusa da dönüştürebilir.

  • 191PAYLAŞIM
  • 31980OKUMA

Düğününde kusursuz görünmek istiyorsan, aylar öncesinde gelin saçı modeline karar vermen gerekiyor. Doğallığın ve salaşlığın hakim olduğu 2017 yılında gelin saçı modelleri de sadeleşiyor.

2017 gelin saçı modelleri:

Topuz:

Gelin adaylarının vazgeçilmez tercihi olan topuz modelleri bu sezon aksesuarlarla hareketleniyor. 2017 saç aksesuarlarını İlkbahar- Yaz sezonunda hiç olmadığı kadar sık göreceğiz. Klasik gelinlerin tercihi taşlı taçlar olurken, salaş ve sıradan bir ense topuzu ise çiçeklerle renklenecek.

Saçları özgür bırak:

Klasik modellerin aksine bu sezon gelin saçları özgür kalacak. İster boho dalgalı ister sağa-sola yapıştırılmış düz saçlar, modern gelinlere cool bir görüntü kazandıracak. Saçları topuz yapmak ve açık bırakmak arasında kararsız kalan gelin adaylarına ise yarım topuz öneriyoruz. Gelinler beyazlar içinde süzülürken incinin zarafeti 2017 yılında açık kalan saçlara eşlik edecek.

Örgü:

Gelinlerin masumluğuna yakışan örgü modelleri yeni nesil gelinlerin tercihi olacak. Gelişi güzel yapılmış dağınık örgü modelleri, kır düğünlerinde bohem gelinler için iyi bir alternatif. Klasik örgü yerine balık sırtı veya kılçık modelleri de duvak tercih etmeyen gelinlerin listesinde yer almalı.

Gelin Saç Modelleri 2015

Gelinler için güzel bir saç modeliyle gelin olmanın ayrı bir önemi vardır. Gelin saç modelleri 2015, düğünlerinde mükemmeli arayan gelin adaylarına birbirinden zarif ve alımlı saç modeli tasarımı sunu

7105