2014 House of Holland ve Holly Fulton Sonbahar koleksiyonları

Mary Katrantzou Dijital baskıları yorumlayış tarzıyla ön plana çıkan marka, bu koleksiyonunda ilham kaynağı olarak üniforma ve rozetlerden ilham alıyor. Mary Katrantzou 2014 sonbahar koleksiyonunda spor ve feminen silüetleri uzun şortlar, yere kadar uzanan elbiseler ve metalik parıltılarla yorumluyor. Temperley Temperley 2014 sonbahar koleksiyonu eklektik parçaların şaşırtıcı ve büyüleyici bir sunumunu yapıyor.  Alice Temperley’nin ilham […]

  • 21PAYLAŞIM
  • 3402OKUMA

Mary Katrantzou

Dijital baskıları yorumlayış tarzıyla ön plana çıkan marka, bu koleksiyonunda ilham kaynağı olarak üniforma ve rozetlerden ilham alıyor.

Mary Katrantzou 2014 sonbahar koleksiyonunda spor ve feminen silüetleri uzun şortlar, yere kadar uzanan elbiseler ve metalik parıltılarla yorumluyor.
Temperley

Temperley 2014 sonbahar koleksiyonu eklektik parçaların şaşırtıcı ve büyüleyici bir sunumunu yapıyor. 

Alice Temperley’nin ilham kaynaklarını Bizans Mozaik desenleri, Art Nouveau etkiler , sevimli çiçilave desenleri ve çeşitli eklektik motifler oluşturuyor. 

Flu silüetler, görkemli paltolar ve bahtaniye benzeri atkılar koleksiyonun göze çarpan özellikleri.
House of Holland

Tasarımcı Henry Holland hazırladığı her kombinde bir renk patlaması yaratmayı başarıyor. 

Farklı dokulu kumaşların ve desenlerin değişik kullanımları kreasyonu akılda kalıcı yapıyor. 

Metalik detaylar, 60’lı yıllar esintileri , renkli kürkler, işlemeler ve eskitilmiş jeanler akılda kalıcı görünümler yaratmak için akıllıca kullanılmış.
Holly Fulton

Holly Fulton 2014 sonbahar koleksiyonu hoş feminen detaylarıyla ön plana çıkıyor. 

1929’da çekilen “Man With A Movie Camera” filminden ilham alan tasarımcı yeni koleksiyonunda garfik baskılara, retro biçimlere, pilelere, parıltılı örgülere ve feminen dokunuşlarla şekilleniyor.

Ayrıca koleksiyonda 1980’li yılların disko stilinden de detaylara yer veriliyor.
Matthew Williamson

Matthew Williamson 2014 sonbahar koleksiyonu göz alıcı detaylar ve feminen parıltılarla şekilleniyor. 

İlk defa Danielle Scutt’la birlikte çelışan tasarımcı marka imajını yenilemeyi amaçlıyor. 
Bohem sosyete kızı stilini yeniden yorumlayan marka, kristal işlemeleri, renkli baskıları, göz alıcı metalik dokunuşları ve renkli deri ve kürk detaylarını yoğum olarak kullanıyor. Yeni koleksiyonun stili maksimalist kıyafetlere yaklaşımlarla aktarılıyor.