Stilini değiştirecek 4 yeni trend

Moda dünyasında bazı trendler sezonluk olsa da bazı trendler güncellenerek tekrar aramızda kalmaya devam ediyor. İşte yeni sezonda da güncellenerek stilini değiştirecek 4 yeni trend...

  • 19PAYLAŞIM
  • 3182OKUMA

Fularlar

Kombinlerimize hareket kazandıran fularlar yine en cool görünümlerin adresi oluyor. Yeni sezonda birbirinden farklı dokuda ve renkte fularlar belimizden çıkarak boynumuza ve saçlarımıza aksesuar olarak geri dönüyor.

Mini elbiseler

Spor ayakkabılarla, çizmelerle, sandaletlerle giydiğin mini elbiselerini yeni sezonda pantolanların üzerine de giyebilirsin. Elbiseleri tunik şeklinde kullanmak yeni sezonda çok ama çok moda!

Yelekler

Birkaç sezondur trend olan yelekler, 2018 İlkbahar sezonunda da yerini korumaya devam ediyor. Tişört ya da gömlek üzerine kombinlediğin yelekleri yeni sezonda içine bir şey giymeden bluz şeklinde de kullanabilirsin. Böylelikle hem şık hem de iddialı bir görünüme kavuşabilirsin.

Sweatshirtler

Crop-top ya da dökümlü sweatshirtlerinin içine daha uzun bir üst giyerek yeni trende uyum sağlayabilirsin. Kısa kollu ince kumaştan olan sportif parçalarla kombinleyerek daha spor bir görünüm elde edebilirsin.

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5737

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15596

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5110

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5572