2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

  • 33PAYLAŞIM
  • 5516OKUMA

Şişme montlar

Stilin hem enerjik hem de sportif olsun istiyorsan, yeni sezonda çok moda olan şişme montları tercih edebilirsin. Özellikle kadife ve metalik kumaşları tercih ederek gündüz stiline farklılık katabilirsin.

Maskülen kesimli paltolar

Hem sade hem şık bir görünüm yaratmak istiyorsan, oversize kesimli paltolar tam sana göre. Maskülen kesimli paltonu oldukça feminen bir elbise ile kombinleyebilir ya da bol pantolonlar ve kazaklarla birleştirebilirsin.

Suni kürk detaylı paltolar

Suni kürk detaylı paltolar en genç ve dinamik yorumlarıyla soğuk kış günlerini renklendirecek. Bu peluş paltoları bir jean ile kombinleyerek oldukça feminen bir görüntü yaratabilirsin. Farklı renkler ve desenlerde kürk kabanlarını rahatlıkla günlük stiline uyarlayabilirsin.

Ekose paltolar

Son zamanların vazgeçilmez trendi ekose ile hem klasik hem de asil bir stil yaratabilirsin. Bol bir ekose paltoyu uzun çizmelerle kombinlediğinde çok trendy bir görünüm elde edebilirsin. Daha zarif bir stil için toprak tonlarında kısa botlar ile ekose paltonu kombinleyebilirsin.

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5674

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15484

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5051

Kareli gömlek modası

Kareli gömlek modası ile maskülen stile bir adım daha yaklaşabilirsin.

4543