2018 kot modası

2018 yılında denim hiç olmadığı kadar gündemde ve moda olacak. Özellikle ikonik indigo mavi pantolonların yepyeni görünümleri gardıroplarımızı yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor.

  • 32PAYLAŞIM
  • 5278OKUMA

2018 kot modasına 90’ların kontrast dikişli, smokin şeritli ve torba belli bol jean’leri hakim oluyor.

Koyu renk kot modası

Versace, Fendi ve Tom Ford gibi dünyaca ünlü moda evlerinin sinyalini verdiği koyu renk kotlar 2018’de çokça karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Daha fazla kot

2018 kot modasında severek uygulayabileceğin bir diğer trend ise üst üste kot giymek. Yeni sezonda kot gömleğinin, kot eteğinin ya da kot pantolonun üzerine kot ceketlerini rahatlıkla kombinleyebilirsin.

Kot üstler

Özellikle kot büstiyerler sezonun en öne çıkan kot trendlerinden biri. Hemen hemen her tip parçayla kullanabileceğin bu üstleri yine denim pantolonlarla, etek ve şortlarla kombinleyebilirsin.

Kot culotte

Kısa bol paça culotte denen pantolonlar birkaç sezondur olduğu gibi 2018 yılında da çok moda. Bu sene kot kumaştan olan modelleri hemen hemen her markanın koleksiyonunda bulabilirsin.

Ofis stilinde jean giymenin 5 yolu

Jean kombinleri gece gündüz ayırt etmeksizin günün her saatinde imdadımıza koşuyor. Üstelik ofis kombinlerinde de çaba sarf edilmemiş cool bir stilin anahtarı olarak karşımıza çıkıyor.

4690

2017 denim modelleri

Uzun süreli yatırım sayılan denimler, çok yönlü kombin alternatifi ve dayanıklılığı sayesinde 2017 yılının favori parçaları arasında...

30209