2017 yılında en trend 8 aksesuar

2017 aksesuar trendlerinde 90'lar geri dönüyor ve kulak manşetleri ile piercingler yeniden ön plana çıkıyor.

  • 41PAYLAŞIM
  • 6727OKUMA

2017 aksesuar trendlerinde 90’lar geri dönüyor ve kulak manşetleri ile piercingler yeniden ön plana çıkıyor.

Bu sezon minimalist akımdan ziyade çoklu kullanım söz konusu. Uzun küpeler, choker kolyeler, üst üste takılan bileklikler, fularlar ve kürk atkılar kadın modasına tekrar nüfus ediyor.

Uzun küpeler

Boğazlı kazaklarla ve saçını toplayarak kullanacağın uzun, gösterişli küpeler bu kış adeta seni başka maceraya götürecek gibi… Taşlı, incili, metal, deri ya da kumaş fark etmez, hepsi birbirinden trendy olan bu küpelerden sen de en az bir tane edinmelisin.

Choker kolyeler

2017 aksesuar trendlerinde hiç şüphesiz ki choker kolyeler en üst sıralarda yer alıyor. 90’lardan günümüze kanalize olmuş tasma kolyeler, modayı takip eden tüm kadınların hit parçası olmuş durumda. Taşlı modelleriyle kalbimizi çalan, zarif modelleriyle göz kamaştıran chokerlardan daha çok uzun süre bahsedeceğiz gibi görünüyor.

Üst üste takılan bileklikler

Üst üste takı takma trendi bileklikleri de ele geçirdi. Sade stilini hareketlendireceğin, çabasız şıklığını taçlandıracağın bu trend ile boho bir hava yakalaman da mümkün. Farklı doku ve materyali bir arada kullanarak stilinde asil bir dokunuş yaratabilirsin.

Beli saran kemerler

2017 aksesuar trendleri incecik bellere dikkati yoğunlaştırıyor. Kemerler kadınsı hatları ortaya çıkarırken, tek bir düğümle de cool bir görüntü oluşturuyor.

Gösterişli taşlar

Büyük ve gösterişli taşların tasarımlarla birleştiği kolyeler, kadınların alışveriş tutkusunu tetikliyor. Özellikle kışın gözdesi olacak büyük takıların şıklığına şıklık katacağını garanti edebiliriz.

Fular

Zamansız stilin gözde parçası fularlar, değişen bağlama şekilleriyle demode görünümünden artık çok uzak. Choker ya da üçgen şeklinde bağlayacağın fularınla stil konusunda bir adım öne geçebilirsin.

İncinin zarafeti

Feminen ve romantik duruşunun yanı sıra en sade kombini bile gizemli bir görünüme dönüştüren inci aksesuarlar; bu sezon incinin en modern hali ile kombinlerinin vazgeçilmezi olacak. Sallantılı inci küpeler, inci kolyeler güncellenen tasarımlarıyla orta yaş algısını değiştireceğe benziyor.

Punk stili

Punk küpeler ve piercinglerle uyarlayabileceğin bu stil punk kültürünü de gerektirmiyor. Zıtlığın moda olduğu 2017 aksesuar trendlerinde günlük stilinde şık bir hava yakalayabilirsin.

Elbiselerine stil kazandırmanın 4 yolu

Sıradan günlük bir elbiseni farklı aksesuarlar kullanarak gösterişli hale getirebilirsin. Nasıl mı? Detaylar içeriğimizde..

4774

2018 Kış aksesuar trendleri

Aksesuar kullanımı ile bu kış sıcacık geçecek! Rengarenk eldivenler, bereler, şallar kış soğuğunu sana hiç hissettirmeyecek. Farklı çanta modelleri ise ellerini ceplerinden çıkarmadan stilini korumaya

5145

Michael Kors’un sevgililer günü rengi: Mercan

Michael Kors’un sevgililer günü rengi: Mercan , Ünlü tasarımcı Michael Kors, sevgililer günü koleksiyonunda

4998

2016 İlkbahar/Yaz saç trendleri

2016 İlkbahar/Yaz saç trendleri, Trend saç modellerinin yanında, geçmiş yılların klasik saç

4624