2017 göz makyajı trendleri

Makyaj denilince en çok uğraştığımız kısım gözlerimiz. Hepimiz daha etkileyici bakışlar elde etmek için göz makyajı trendlerini takip ediyoruz.

  • 133PAYLAŞIM
  • 22302OKUMA

Göz makyajı trendleri 2017 yılında kendini güncelledi ve biraz ışıltı biraz minimal dokunuşlarla zirveye ulaştı.

Çukur göz makyajı

Doğal görünüm elde etmek istiyor ve dumanlı gözler istemiyorsan, çukur göz makyajı tam sana göre. Çoğu cilde uyum sağlayan kahve tonları far ile çukur göz makyajını uygulayabilirsin. Göz kıvrımlarına doğru şekilde ulaşmak için iyi bir far fırçasından yardım alabilirsin. Far paletinde toprak tonlarını harmanlayarak üst göz kapağına ileri geri hareketlerle uygula. Farı göz altlarına ise yalnızca kirpik hattını izleyerek uygulayabilirsin.

Rimel uygulaması

Dolgun kirpikler için üst kirpiklerini kıvır, daha sonra üst ve alt kirpiklerine zig zag hareketlerle kökten uca doğru rimeli uygulayabilirsin. Kirpiklerinde yumuşak bir görünüm elde etmek istiyorsan, rimeli kirpiklerine dışa doğru uygulamalısın. Topakları ayırmak için de kirpik tarağı kullanabilirsin.

Altın tonları

Göz makyajı trendlerinde bakır ve altın tonları yeni sezonun yıldızı. Bu tonlar hem mavi, yeşil gözleri ön plana çıkarıyor hem de birçok cilt tonuna uyum sağlıyor. Açık tenlilere belli belirsiz gölgeler çok yakışırken, buğday tenliler; turuncu alt tonlarını barındıran bakır tonlarını kullanabilirler. Altın ya da bakır far paletini kullanırken siyah eyeliner veya siyah göz farı kullanmazsan, daha çarpıcı bir göz makyajı elde edersin. Göz makyajını belirginleştirmek için rimel kullanımını artırabilirsin.

Mor göz makyajı nasıl yapılır?

Mor göz makyajı 2019 yılının yükselen trendleri arasında yer alıyor. Bize bir nebze de olsa 80'leri anımsatan mor göz makyajı, siyah smokey göz makyajını tahtından edeceğe benziyor.

18599

Yaz için renkli rimel önerileri

Günden günde popülerliğini artıran renkli rimel trendi 2017 İlkbahar/ Yaz sezonunda podyumlardan sokak stiline taşınıyor.

38682

Göz rengine göre far seçimi

Göz rengine uygun far seçimi ile gözlerinin güzelliğini ve rengini ortaya çıkarabilir; daha anlamlı bakışlara sahip olabilirsin.

18694

3 adımda bronz göz makyajı

Dumanlı göz makyajında bakır tonlarını denemeye ne dersin?

35914