2017 deri ceket kombinleri

Zamansız parçalardan olan deri ceketler, özellikle mevsim geçişlerinde kombinlerin vazgeçilmezi olacak.

  • 49PAYLAŞIM
  • 8068OKUMA

Modan trendleri her yıl güncellense de değişmeyen tek trend deri ceketler, sonbahar kış sezonunda gardıroplarda yerini zaten almıştı.

Kışın eskitemediği deri ceketleri, baharın neşeli ve enerjik renkleri eşliğinde dinamik bir görüntü yakalayabilirsin. Çabasız şıklığın ön planda olduğu, çiçeklerin ve desenlerin birbirine karıştığı bu sezon; iddialı ve moda tutkunu kadınlar, kombinlerini deri ceketlerle birleştirecek.

İlkbahar deri ceket tasarımları modern, asi, renkli, genç ve marjinal tasarımlarla ön plana çıkıyor. Sokak stilinde sıkça rastladığımız püskülleri, aksesuarlardan sonra en sık deri ceket kollarında görmeye devam edeceğiz.

Spor ve maskülen kesimlerin en favori parçaları jeanler ve onu takip eden desenli elbiselerle eşleşerek cool bir görüntü oluşturacak. Etnik desenlerle deri ceketi bir arada kullanarak, bohem bir hava yakalamak da mümkün olacak.

Siyahın gücü

Yeni sezonda deri ceketlerde baskın renk siyah oluyor. Tabii ki farklı renk alternatifleri de görücüye çıkmaya devam ediyor.

Yeni deri

2016 sezon koleksiyonlarında deri; rugan, vinyil ve lateks kumaşlar ile parlak görünümüne kavuşmuştu. Yeni sezon koleksiyonlarda da derinin bu güçlü muadilini görmeye devam edeceğiz.

Kombin önerileri

İster ofis stilinde, ister sokak stilinde, istersen de özel bir davette kombinini deri ceketle rahatlıkla tamamlayabilirsin. Jean’in üzerine deri ceket giyerek spor bir görünüm kazanabilir, deri bir ceketinin altına güzel, şık bir elbiseyle de rock-chick havasını yakalayabilirsin.

Gündüzden geceye deriyle devam etmek istersen deri ceketin altına dar kesim bir pantolonla kombin yapabilir, yüksek topuklu ayakkabılarınla stilini tamamlayabilirsin.

Deriyle beraber aksesuarda kullanabilirsin. Eğer üzerinde desenli deri bir parça yoksa, çok fazla abartmamak kaydıyla gösterişli bir takıyla tamamlayabilirsin.

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5719

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15579

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5103

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5562