2014 Ofis şıklığını trendi

 2014 bahar podyumlarında bolca parti havasını yansıtan crop top tasarımları, transparan etekleri ve cesur yırtmaçları çok beğensek de bu kıyafetlerle işe gidebbileceğimizi düşünmüyoruz. Peki podyum trendlerini ofis kıyaferlerimize nasıl uygulayacağız? Rahat iş elbiselerinden, yeni güç simgesi takımlara kadar iş yerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz 10 bahar trendi! Patel dokunuş Şeker pembesi elbiselerin tatlılığına dayanamasanız da eğer ofiste […]

  • 24PAYLAŞIM
  • 3955OKUMA

 2014 bahar podyumlarında bolca parti havasını yansıtan crop top tasarımları, transparan etekleri ve cesur yırtmaçları çok beğensek de bu kıyafetlerle işe gidebbileceğimizi düşünmüyoruz.

Peki podyum trendlerini ofis kıyaferlerimize nasıl uygulayacağız? Rahat iş elbiselerinden, yeni güç simgesi takımlara kadar iş yerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz 10 bahar trendi!

Patel dokunuş

Şeker pembesi elbiselerin tatlılığına dayanamasanız da eğer ofiste ciddiye alınmak istiyorsanız renk tercihiniz bu olmamalı. Şeker pembesi yerine daha pastel tonlara yönelin. 

Takım elbiselerinizle kombinleyeceğiniz pastel tonlarındaki bir bluz ya da pastel renkli bir kalem etek çok hoş olabilir.
Baskılı midi elbise

Midi boy baskılı elbiseler iş ve eğlence arasında hafif bir geçiş yapmak için ideal. Bu beklenmedik elbise ofis ortamindan kokteyllere yüksek topuklularla kombinlendiğinde kolayca adapte olabiliyor.

Midi elbiselerinizi gun içinde blazer ceketlerle kombinleyin, gece katılacağınız davetlerde ise omuz dekolteli bluzlar ve yüksek topukları tercih edebilirsiniz.
Takım elbiseler

Bu takım elbiselere “Power Suit” yani güç elbiseleri deniyor. Erkeklerin egemen olduğu iş dünyasında kadınların kendini göstermeye başladığı yıllarda ortaya çıkan bu trend geri dönüyor.

Bu sezon takım elbiselerde güçlü omuzlar ve erkeksi kesimler , zarif esintiler ve dokular kullanılıyor. Takım elbiselerinize yüksek topuklu ayakkabılar ve güzel bluzlarla farklı bir stil yaratabilirsiniz.
ak gömlek

Yenilenen trendlerden biri de ak gömlerler! İş kadınlarının can simidi bu gömlekler kombinlerinizin jokeri olacak!

Klasik dik yakalı gömlekleri tercih edebilir ya da daha farklı bohem gömleş modellerine yönelebilirsiniz.

Bizim tavsiyemiz geniş yakalı ak gömleğinizi pastel tonlarında bir kalem etekle kombinlemeniz. Aksesuar olarak yine pastel tonlarında iri boncuklu bir kolye gömleğinizin yakasıyla çok hoş duracak.
Oxford gömlek elbiseleri

Klasik Oxford gömleklerine feminen bir dokunuşla elbise silüeti verin. 

Mutlaka klasik mavi gömlek elbiselerden bir tane edinin ve blazer ceketlerinizle kombinleyin.
Shift elbiseler

Ofislerin vazgeçilmezi kolsuz, vücuda oturmayan ve 60’lı yıllardan beri kadınların vazgeçemediği elbiselerden olan shirt elbiseler, bu bahar yeniden yorumlanıyor.

Diz hizasındaki kutu silüeti ofis için mükemmel ölçülere sahipken, rengi ve dokusuyla farklılık yaratıyor. 

Shift elbiselerinizde bu sezon canlı renkleri ve modern dokuları tercih edin.
Pileli etek

Bu bahar bir moda klasiği sokaklara dönüyor. 

Son derece zarif bir silüet oluşturan pileli etekler, genellikle haftasonu yemeklerinde tercih ediliyor.

Pileli etekleri ofis şıklığına uyarlamak için dik yakalı gömleklerle kombinleyebilir ve gömleğinizi merserize bir kazakla tamamlayabilirsiniz.
Ceket yelekler

Serin havalar için harika bir stil alternatifi oluşturan blazer yelekleri mutlaka denemelisiniz. 

Özellikle geniş paçalı pantolonlarla kombinlendiğinde moda harikası yaratan duble düğmeli yelekler sezonun en stil sahibi trendlerinden.
Fırfırlı etek

Uçları fırfırlı tasarımlar, kalem eteklere zarif ve seksi bir stil katıyor. Diz boyu uçlarında hafif fırfırlar bulunan etekler ofis için kesinlikle çok uygun. 

Ofis kıyafetlerinize eğlenceli ve kibar bir hava katmak için fırfırlı etekleri yakalı bluzlar, ince yazlık süveterler ve kutu blazer ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

Ofis stilinde jean giymenin 5 yolu

Jean kombinleri gece gündüz ayırt etmeksizin günün her saatinde imdadımıza koşuyor. Üstelik ofis kombinlerinde de çaba sarf edilmemiş cool bir stilin anahtarı olarak karşımıza çıkıyor.

4690