2014 Favori ayakkabı modelleri

 2014 kış sezonun favori çizme modeli ise diz üstü çizme modelleridir. Bu sezonun moda olan eteklerinden mini İskoç etekleriyle günlük yaşamda kolaylıkla maskulen bir ifadeye bürünebileceğiniz gibi dar paça blucinlerle de gündüz şıklığınızı bütünleyebilirsiniz. Gece davetlerinde ise ipek gibi kadınsı yumuşaklığa sahip mini elbise modelleriyle de değerlendirebilirsiniz.  Çivili bot tasarımları ile havanızı değiştirebilirsiniz. Bu yılda […]

  • 19PAYLAŞIM
  • 3098OKUMA

 2014 kış sezonun favori çizme modeli ise diz üstü çizme modelleridir. Bu sezonun moda olan eteklerinden mini İskoç etekleriyle günlük yaşamda kolaylıkla maskulen bir ifadeye bürünebileceğiniz gibi dar paça blucinlerle de gündüz şıklığınızı bütünleyebilirsiniz. Gece davetlerinde ise ipek gibi kadınsı yumuşaklığa sahip mini elbise modelleriyle de değerlendirebilirsiniz.

 Çivili bot tasarımları ile havanızı değiştirebilirsiniz. Bu yılda yerini koruyan çivili botlar vitrinleri süslüyor. Asi bir görüntü izlenimi veren çivi baskılı ayakkabı tasarımlardan birini edinmeden duramayacaksınız.
Metal modası 2014 kış ayakkabı sezonuna damgasını vuruyor. Metal ayakkabıda önü açık modeller olduğu gibi stilettolarda da değişik dizaynlar mevcut. Geçen senenin moda akımında yer alan zımba detaylar bu senede devam ediyor. Zımbalı ayakkabı modelleri yine revaçta. Çizmeden,  bota, stiletto ve babetlere kadar her türlü ayakkabı modelinde zımbalar dikkat çekiyor.
 Bu kışın bir diğer öne çıkan modeli de bilekten bağlı ayakkabı modelleridir. Kadınların vazgeçilmez tercihi olan bilekten bantlı ayakkabı modelleri kadınsı hatlara sahip olması sebebi ve topuğu ne kadar yüksek olursa olsun rahat kullanımı yüzünden ilk seçimler arasında yer almaktadır.Bu sezonun kürk detaylı ayakkabı seçenekleri ise çarpıcı bir etkiye sahip.  Stiletto tarzında üstü kürk kaplı ayrıca dantel detaylı ve modası kolay kolay geçmeyecek ayakkabı ürünleri mutlaka dolabınızda yerini almalı.
 Kadife,  taşla kaplı ayakkabılar dolabınız vazgeçilmezleri arasında yer almaya aday görünüyor. Dolgu topuklu olanları günlük yaşamınızda rahatça kullanabileceğiniz gibi akşam dışarı çıkarken de zarif topuklu modelleriyle almazsam çıldırırım havasına girmenize yetecek kadar farklı bir görüntüye sahiptir.
Uzun yıllar modası geçmeyecek bir model olan babet ayakkabılar sektördeki hakimiyetini koruyor. 2014 kış sezonunda önemli bir yere sahiptir. Günün her saati her kıyafetinizi rahatlıkla kom binleyeceğiniz babetler de her türlü moda aksesuarı kullanılarak çok geniş bir yelpazede beğeninize sunulmuştur. Bizde sizler için 2014 Favori ayakkabı modelleri hangileridir biraz araştırma yaptık…