2018 makyaj trendleri

2018 makyaj trendleri ile klasik makyajları geride bırakıyoruz. Yeni yılda doğal ten makyajı yükselişe geçerken ifadeli kaşlar bakışları daha cazip kılıyor. Dudaklarda ise çarpıcı tonlar makyajına karakter kazandırmaya hazırlanıyor.

  • 28PAYLAŞIM
  • 4645OKUMA

Doğal ten görünümü

Çok fazla makyaj yapmayı sevmiyorsan sana süper bir haberimiz var. 2018 makyaj trendleri ile her gün kullandığın fondötenleri, pudraları rafa kaldırabilirsin. Çünkü bu yıl çıplak ten hiç olmadığı kadar ön planda. Uçuk pembe ya da şeftali tonlu allığınla yüzüne renk vererek 2018 makyaj trendlerine uyum sağlayabilirsin.

Çarpıcı kirpikler

2018 yılında kirpiklerini birbirine yapıştıran maskaranla 60’ların Twiggy’sine bürünebilir veya alabildiğine yoğun ve uzun kirpiklerle avant-garde bakışlar yaratabilirsin.

Grafik eyeliner

Eyeliner çekmeyi bir türlü başaramadıysan, bu yıl senin yılın olacak. Grafik eyeliner uygulaması ile kalın, ince, siyah veya renkli fark etmez, tek yapman gereken tek bir çizik atman.

Mavinin yılı

Makyaj malzemelerinin arasında mavi tonları yoksa vakit kaybetmeden alışverişe çıkmalısın. Çünkü bu yıl mavi far, kalem, rimel çok ama çok moda olacak.

Kırmızı aşkı

Kırmızı tonları artık sadece dudakları değil gözleri de etkisi altına alıyor. Makyajında vahşi bir görünüm yaratmak istiyorsan kırmızı tonlarını kullanabilir ya da bakışlarında gün batımı etkisi yaratabilirsin.

Özgür kaşlar

2018 makyaj trendlerinden kaşlar da nasibini alıyor. Çünkü araları doldurulmamış kaşların bu yıl da sözü geçiyor.

Mat makyaj teknikleri

Günlük makyajında mat makyajı tercih ediyorsan, bu önerileri mutlaka dikkate almalısın.

18253

Modası geçmeyen 5 makyaj stili

Makyaj trendleri her yıl kendini güncellese de bazı makyaj stilleri var ki, zamana inat her daim yerini koruyor.

36743

Gri makyaj modası

Yeni sezonda gri tırnak, far ve rujlar sezonun makyaj trendlerinin vazgeçilmezlerinden. Tarzınla bir adım öne çıkmak istiyorsan, sen de makyajında gri tonlarını deneyebilirsin.

6892

2018 saç trendleri

2018'de saç trendleri hiç olmadığı kadar abartılı, eğlenceli ve gösterişli olacak. Pembe saçlardan ilginç saç aksesuarlarına kadar yeni yılın saç trendlerini senin için derledik.

5572