2018 kot pardesü trendleri

Kotun tarihi oldukça eskilere dayanıyor. Önceleri işçilerin, dayanıklılığı nedeniyle tercih ettiği kot pantolon, giderek moda akımı haline geldi.

  • 36PAYLAŞIM
  • 6034OKUMA

Bu akım bizi öyle sardı sarmaladı ki denimin hayatımıza girmediği alan kalmadı. Kot pantolondan elbiseye, etekten aksesuara kadar tüm kullandığımız parçalarda kot kumaşlarını seçer hale geldik.

Bu akımdan tabii ki tesettür modası da nasibini aldı. İlk olarak kahverengi üretilen kot kumaşı bugünlerde her rengiyle, esnek ve kırışmaz kumaş özelliğiyle hem spor hem klasik giyinmeyi seven tesettürlü kadınların odak noktası haline geldi.

Özellikle bahar ve yaz aylarında tercih edilen kot pardesü modelleri her sezon yeni tasarımlarıyla adeta göz kamaştırıyor.

2018 kot pardesü modelleri; kırmızıdan siyaha, fermuarlıdan gizli düğmeliye, hakim yakadan bisiklet yakaya bir çok model alternatifi ile tesettür modasını sallayacağa benziyor.

3 adımda şal eşarp bağlama

Tesettürlü kadınların son zamanlarda sıklıkla tercih ettiği şal eşarplar; günden güne tesettür modasında yeni akım haline geldi.

10157

Dolce & Gabbana tesettür koleksiyonunu tanıttı

Dolce & Gabbana tesettür koleksiyonunu tanıttı, Dünyaca ünlü İtalyan moda devi Dolce & Gabbana bir ilke imza a

4750

7. Zeruj Shopping Fest başladı

7. Zeruj Shopping Fest başladı, Zehra Özkaymaz'ın organizatörlüğünü yaptığı Zeruj Festiv

4529