2018 Kış aksesuar trendleri

Aksesuar kullanımı ile bu kış sıcacık geçecek! Rengarenk eldivenler, bereler, şallar kış soğuğunu sana hiç hissettirmeyecek. Farklı çanta modelleri ise ellerini ceplerinden çıkarmadan stilini korumaya yardım edecek.

  • 31PAYLAŞIM
  • 5166OKUMA

2018 Kış aksesuar trendleri:

Bere

Geçmişten günümüze dönüş yapan bereler, yün dokularıyla başımızı üşütmezken, stilimize “cool” bir hava verecek.

Fular

Geçen kış oldukça popüler olan fular trendi, şekil değiştirerek yine karşımızda. 2018 kış sezonunun fularları kıyafetlerle uyumsuz formlarıyla farklı stiller yaratıyor ve klasik büyükanne görünümünden bizi uzaklaştırıyor.

Etol

Kıyafetlerin bir parçası olarak kullanılan kürk etoller, 2018 kışında en şık aksesuarlar arasında yer alıyor. Yapay kürkün hızla yükselişe geçtiği yeni sezonda, şık bir etol ile kabanlarını şenlendirebilirsin.

Kemer

Kemerler, 2018 kış sezonunda dikkat çekici ve farklı tasarımlarla hayatımıza giriş yapıyor. Oversize kazakların ve kabanların üzerine takılan, bele vurgu yapan kemerler yeni sezonda çok ama çok moda.

Eldiven

Bu eldivenler soğuktan korunmak için ideal. Yün veya deriden tasarlanmış eldivenler ile daha feminen bir görüntü kaçınılmaz oluyor.

Minimalist takılar

Kışın ruhuna uygun, sadelikten uzaklaşmayan geometrik tasarıma sahip takılarla stilini tamamlayabilirsin. Işıltılı, taşlarla bezenmiş aksesuarlar yerine nesnelliği ön plana çıkaran, daha modern parçalarla kıyafetlerinde cool bir görüntü oluşturabilirsin.

İkonik kolyeler ve büyük küpeler

2017 yılında sıkça karşılaştığımız abartılı kolyeler ve maksimalist küpeler 2018 yılında da aksesuarlar trendleri arasında yerini alıyor. Yeni sezonda kolye ve takıların büyüklüğünü istediğin kadar abartabilirsin.

Çoklu yüzükler

Metal parçalardan taşlı yüzüklere ve vintage takılara kadar geniş bir alternatif sunan çoklu yüzükler 2018 kışında kombinlerinin vazgeçilmezi olacak.

Kedi gözlükler

Kedi gözü güneş gözlükleri, birbirinden şık tasarımları 2018 yılında yine çok revaçta. Hafif yukarıya doğru çekik formu sebebiyle özellikle kadınların gözdesi haline gelen kedi gözü güneş gözlükleri, hem çekici hem de feminen bir havaya sahip. Özellikle köşeli yüz tipleri için uygun olan bu güneş gözlükleri, yeni sezonda dikkat çekmek isteyenlerin favori aksesuarı olacak.

Bel çantası modası

Son derece trendy ve rahat olan bel çanta modelleri, bu sezon birçok markanın koleksiyonuna dahil oluyor. Yaz kombinlerinden sonra kış sezonunda da Free Bag’lerle gece ve gündüzün tadını çıkarmaya hazır olun!

Mini sırt çantası

Zımbalar, işlemeler, farklı dokuda kumaşlarla 2018 Kış sezonunda mini sırt çantaları kıyafetlerimize eğlenceli bir görünüm kazandırıyor. Mini sırt çantaları hem hareket kabiliyetimizi kolaylaştırıyor hem de trend bir görünüm elde etmemizi sağlıyor. Küçük formda olmalarına rağmen mini sırt çantalarına gün içerisinde kullanacağın cep telefonu, anahtar, ruj ve cüzdan gibi ihtiyacın olan her şeyi sığdırabilirsin.

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5551

Elbiselerine stil kazandırmanın 4 yolu

Sıradan günlük bir elbiseni farklı aksesuarlar kullanarak gösterişli hale getirebilirsin. Nasıl mı? Detaylar içeriğimizde..

4799

2018 Kış saç trendleri

2018 Kış saç trendlerini senin için listeledik.

5313

2017 yılında en trend 8 aksesuar

2017 aksesuar trendlerinde 90'lar geri dönüyor ve kulak manşetleri ile piercingler yeniden ön plana çıkıyor.

6741