2014 Etek trendleri

Sıradışı kombinler!  Dolabınızın kapağını açıp çember eteğinizi neyle kombinleyeceğinizi düşüyorsanız, ilk tercihiniz beklenmedik bir parçadan yana olsun.  Örneğin kendinden desenli ve hafif parlak kumaşlı şık eteğinizi, çizgili ya da çiçilave desenli basic bir triko ya da tişörtle kombinleyin!  Bu şekilde eteğinizi şık fakat gündelik bir kombinde kullanmış olacaksınız. Bu spor ve şık kombin, gündüz ve […]

  • 20PAYLAŞIM
  • 3234OKUMA

Sıradışı kombinler!

 Dolabınızın kapağını açıp çember eteğinizi neyle kombinleyeceğinizi düşüyorsanız, ilk tercihiniz beklenmedik bir parçadan yana olsun.

 Örneğin kendinden desenli ve hafif parlak kumaşlı şık eteğinizi, çizgili ya da çiçilave desenli basic bir triko ya da tişörtle kombinleyin!

 Bu şekilde eteğinizi şık fakat gündelik bir kombinde kullanmış olacaksınız. Bu spor ve şık kombin, gündüz ve akşamüstü davetleri ve önemli toplantılar için harika bir fikir!
Çiçilave desenleri

 Kıyafetlerinize tarzınızı yansıtmak ve ilk bakışta farkedilmek istiyorsanız, düz etekler yerine desenli olanları tercih edebilirsiniz. 

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında son derece popüler olan çiçilave deseni kıyafetlerinize hoş bir haca katabilir. 
 
 Yalnız size önerimiz minik çiçilave desenli modelleri değil iri çiçekli olanları tercih emeniz yönünde. Aksi helde babaannenizin basma eteğiyle sokağa çıkmış gibi hissedebilirsiniz!
Retro silüetler

 Çember eteklerin retro silüetine beyılıyoruz. Öyleyse eteklerimizi kombinlerken son dönemlerde tekrar popüler olan retro stillerden esinlenebiliriz!

Kareli etek, mini kazak , kedi gözü gözlükler ve hanım hanımcık el çantaları retro stilinizin kilit parçalarını oluşturuyor. 

 Dilerseniz çember eteğinizin içine askılı bir bluz giyip üzerine minik bir hırka giyerek de 1950’li yıllardan fırlamış gibi görünebilirsiniz.
Renkler

Belirgin ve parlak renkler ruh halinizi kıyafetlerinize yansıtıyor!

 Bu kombinde eteğinizin rengi belirgin ve canlıysa bu görünümü ak ya da yine açık tonlarla vurgulayabilir ya da siyah gri gibi koyu ve solgun renklerle denge kurabilirsiniz.
Sıcacık kombinler

Hanım hanımcık çember eteğinizi yumuşacık el örgüsü ya da tüylü kazaklarla kombinleyin. 

 Bu kombinle yaratmak istediğiniz stil için ayakkabı ve palto seçimi gerçekten önemli. Soğuk ve yağışlı havalarda zarif bir stil yaratmak istiyorsanuz topuklu botlarınız, yumuşacık kazaklarınız ve çember eteğinizle muhteşem bir kombin yaratabilirsiniz!
Spor kombinler

Orta boy çember eteğinizle pazar günü rahatlığına yaraşır spor bir kombin yapın. 

Eteğinizi spor üstler ve aksesuarlarla kombinleyin. Stilinizi spor ayakkabilar ve spor ceketlerle tamamlayın. 
 Eteğinizle uzun kullu , karın dekolteli crop-top kombinleri yaratabilirsiniz. Bu ikili gerçekten muhteşem bir uyum sergiliyor.