2017 yılının 5 güzellik trendi

Moda haftaları hala devam ederken, 2017 yılının güzellik trendleri sadece podyumlarda kalmıyor, günlük stile de taşınıyor.

  • 74PAYLAŞIM
  • 12362OKUMA

Radikal saç kesimlerinden ışıldayan gözlere, canlanan 80’lerden simli dudaklara kadar 2017 yılının 5 güzellik trendini bir araya getirdik.

Işıldayan gözler

Yeni sezonda ıslak saçlara ışıldayan gözler eşlik ediyor. Aydınlık ten görünümünden sonra, şeffaf göz parlatıcıları 2017 yazının en sık göreceğimiz güzellik trendi olacağa benziyor.

Radikal saç kesimleri

80’lerden geri dönen aslan yelesi, retro , küt ya da kuyruklu saç kesimi bu sezon bize alternatif saç kesimleri sunuyor. Radikal saç kesim modelleri, 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda kadının güçlü duruşunu saçlara da yansıtıyor.

Simin hakimiyeti

Simler bu yaz göz, tırnak ve dudaklarda da etkisini gösterecek. Makyajında patlayan detayları kullanabileceğin, simlerin ışıltısı ile parlayacağın hareketli bir yaz sezonu seni bekliyor.

Canlanan 80’ler

80’lerin canlı renkleri geri dönüyor. Renkli makyaj trendi ile yanaklarına, göz kapaklarına ya da dudaklarına renkli ve canlı tonlar uygulayarak modern bir görünüm yakalayabilirsin.

Renkli smokey

2017 İlkbahar/Yaz sezonunda dumanlı göz makyajı da canlı renklerin hakimiyetinde… Gecenin en çekici gözlerine sahip olmak istiyorsan; riske girmeden, renkli smokey göz makyajını tercih edebilirsin. Ancak renkli smokey’ler tek düzeliğe eğlence katarken biraz da risk almaya davet ediyor.

“7 cilt yöntemi” nedir?

"Üç saniye kuralı" ndan sonra Kore'nin yeni cilt bakım trendi "7 cilt yöntemi" modavemoda.com'da...

7420

Denemeniz gereken 3 güzellik trendi

Manuka balından Kore'li kadınların cilt bakım sırlarına kadar şimdi yeni güzellik trendlerini keşfetme zamanı!

6342

2017’de veda edeceğimiz 5 güzellik trendi

Gün geçmiyor ki hayatımıza yeni bir güzellik trendi girmesin. Güzellik hakkında her gün yeni bilgiler öğrenmek, gelişmeleri takip etmek konusunda büyük bir heves duyarken, veda etmen gereken güzellik

31000