2017 renk modası

2017 renk modası canlı ve cıvıl cıvıl tonlarıyla, yeni sezonda hem enerjimizi yükseltecek hem de gözlerimizi kamaştıracak.

  • 230PAYLAŞIM
  • 38553OKUMA

Yeni sezon pastel renklerin pabucunu dama atıyor. Sarı, mavi, yeşil, pembe ve kırmızı gibi canlı ve belirgin renkler tasarımlara egemen oluyor.

Pembe – Kırmızı

Sezonun öne çıkan renklerinden pembe için, en iyi yol arkadaşı kırmızı oluyor. Bu iki rengin birbirleriyle olan uyumu, yazın anahtar görünümlerinden olacağından alışveriş listene eklemeyi unutma.

Mavi – Yeşil

Sonbahar/Kış koleksiyonlarında hem pastel hem de canlı tonlarıyla bir araya gelecek bu ikili, yeni sezonda göz kamaştıracağa benziyor. Ferahlatıcı tropikal bir renk olan okyanus mavi, gök mavisi, lapis mavi ve yeşilin her tonu 2017 moda renkleri olarak karşımıza çıkıyor.

Kırmızı – Bordo

Ünlü markaların defilelerinde pembe ve kırmızı birlikteliğinden sonra kırmızı, kış sezonunda bordo ile flörtleşmeye başlıyor.

Sarı

Sarı renkte her türlü kıyafet ve aksesuar yeni sezonun en moda trendleri arasında yer alıyor. Özellik yazın canlı ve enerjik görünümünü yansıtmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Sarı tonlarına bu yaz sokak stilinde çok rastlayacağız.

Mor- Lila

Bu dinamik ikilinin birlikteliği eskilere dayansa da, yeni sezonda tekrar karşımıza çıkıyor. 2017 yaz renklerinden mor ile çiçekli desenler birleşince, ortaya menekşe görünümünde bir görüntü çıkıyor. Yeni sezonda pantolon, elbise ve eteklerinde morun farklı tonlarını kullanarak, canlı renklerin birleşiminden kombinler oluşturabilirsin.

Cilt tonuna göre renk seçimi

2017 moda renklerini uygulamadan önce, cilt alt tonunu öğrenip ona göre renk seçimi yapman gerekiyor. Gün ışığında bileğini sıkarak damarlarının rengine göre cilt alt tonunu öğrenebilirsin.

Mavi ise soğuk, yeşil ise sıcak, arada ne olduğu belli değilse nötr alt tona sahipsindir.

Soğuk alt tona sahipsen, lacivert, fuşya, yeşil, lila ve sarıları tercih edebilirsin.

Sıcak alt tona sahipsen, bordo, kırmızı, karamel,kızıl, mercan ve bakır tonları tam sana göre…

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5719

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15582

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5103

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5562