2017 oje renkleri

Sonbaharla birlikte ojelerde de yaz renklerinden kış renklerine geçiş başladı. Moda ve makyaj trendleri gibi oje trendlerini de yakından takip ediyorsan, 2017 oje renklerine mutlaka göz atmalısın.

  • 29PAYLAŞIM
  • 4830OKUMA

Nude tonlar

Son yıllarda moda dünyasında öne çıkan trendlerden biri doğallık oldu. Bu trend tırnakları da ele geçirdi ve sade bir o kadar bakımlı görünen eller vazgeçilmezim oldu. Doğallık trendini hala denemediysen, Pastel’in Nude Oje koleksiyonu ile tırnaklarının sade güzelliğini ortaya çıkarabilirsin.

Fiyatı: 3.60 TL

Kırmızı ve bordolar

Asla modası geçmeyecek kırmızının yeni sezonda nar çiçeği tonlarını da deneyebilirsin. Açık tenliysen koyu kırmızı veya bordo tonları; koyu tenliysen açık kırmızı ya da nar çiçeği tonlarını tercih edebilirsin.

Fiyatı: 3.99 TL

Gri ojeler

Gri rengi sonbahar/kış sezonunda kıyafetlerde olduğu kadar tırnaklarda da ön plana çıkıyor. Özellikle her renk kıyafet ile uyum sağlayacak mavi, yeşil ve grinin mükemmel karışımına bayılacaksın.

Fiyatı. 113 TL

Mat ojeler

Parlak ojeler yerine kışa çok yakışan mat ojeleri tercih ederek tırnaklarında farklılık yaratabilirsin.

Fiyatı: 7.25 TL

Koyu renk ojeler

Yeşilin, mavinin, kahverenginin, morun koyu tonları sonbahar ve kış aylarına en çok yakışan renkler arasında… Popüleriteleri oldukça yüksek bu renkler yeni sezonda vazgeçilmezin olabilir.

Fiyatı: 112 TL

Neon renkler

Fosforlu renkler yazdan sonra kış aylarında da tırnaklarımızda karnaval havası estirmeye devam edecek. Pastel maviler, fosforlu pembeler, sarılar yeni sezonda çok ama çok moda…

Fiyatı: 30 TL

Yılbaşı ojeleri

Yılbaşı gecesinin en önemli detaylarından biri de oje seçimi. O gece kusursuz görünmek istiyorsan, yılbaşı oje modellerinden faydalanabilirsin.

4186

Christian Louboutin’den Hawaii Kawai Koleksiyonu

Christian Louboutin'den Hawaii Kawai Koleksiyonu , Christian Louboutin tutkunları, bu kez sınırlı sayıda sunulan

4141

Ojenin Kuruması İçin Gergin Bekleyişe Son

Dakikalarca özenerek, güzel sürmek için uğraşırız… Sonra gergin bir bekleyiş, kuruması için. İşte bir an gelir ve elinizi yanlışlıkla bir yere çarparsınız. O kısacık an, bütün uğraşınızı boşa çıkarır.

3899