2017 ilkbahar / yaz moda trendleri

2017 ilkbahar-yaz sezonunda yalın ve sakin tasarımlar, gösterişli kıyafetlerin tahtını sallayacağa benziyor.

  • 102PAYLAŞIM
  • 16996OKUMA

Renkli bir yaza hazır olun! Pembe, yeşil, mor, turuncu, kırmızı, denim mavi ve sarının beklenmedik tonları bu sezon stilinle buluşuyor ve enerji dolu bir yaz seni bekliyor.

Bol paçalı pantolonlar, salaş gömlekler ve büyük bedenler tam bana göre diyorsan, 2017 senin yılın olacak.

Fırfır

Romantik ya da feminen 2017 ilkbahar-yaz sezonunda fırfırın her türlüsü bizimle… Yazın ılık akşamlarında uçuşan fırfır detayları gece stiline imzanı atmaya yetecek.

Tek omuz açıkta

Omuzlar fora akımından sonra 2017’de yerini tek omuz modası alıyor. Omuz ve kollardaki nüanslar ise tasarımlara adeta dinamizm aşılıyor.

Desenler

Etnik ya da geometrik fark etmez, desenin her türlüsünü rahatlıkla kullanabilirsin. Hatta desenleri çarpıştırmaktan ve kombinlemekten korkmadığın bir yaz geçireceğine emin olabilirsin. Efsane modacıların da koleksiyonlarında kullandığı desenli parçalar, bu sezon oldukça geniş bir yelpazeyle karşımızda.

Pencereler

Kıyafetinde yer alan küçük bir pencere hem seksi hem de daha feminen görünmeni sağlar. Omuzda, göğüste, belde bu sezon dilediğin her yerde ölçülü dekolteler kullanabilirsin.

İki parça kıyafetler

Tek parça giyinme konforu geride kalıyor. Yeni sezonda etek-büstiyer ikilisi yerini feminen tasarımların ezeli rakibi pantolon ve üstlere bırakıyor.

Hırka trendi

Yeni sezonda en az mont kadar kalın zaman zaman da hafif yapılarıyla karşımıza çıkan hırkalar, kullanım rahatlığı sayesinde kısa sürede alışveriş listelerinin üst sıralarında yerini aldı.

5712

9 adımda Fransız modası

Son dönemde moda trendleri Fransız etkisinin altında. 70'ler etkili bu trend, kışın gözde parçalarını belirliyor.

15572

Vazgeçmen gereken moda kuralları

Hızla güncellenen moda trendleri, geçmişte sıkça kullandığımız moda kurallarını yerle bir ediyor. İşte bir zamanlar bayıla bayıla kullandığımız ve artık geçerliliğini kaybeden moda kuralları...

5100

2018 kış palto trendleri

Yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken 2018 yılının dış giyim trendlerini senin için derledik.

5558