2014 Yaz Kombinleri

 Öncelikle mini şortları seviyor ve her yaz tercih ediyorsanız bu yaz rengarenk çiçekli olan bu şortlardan bir tane alarak, üzerine ak askılı atlet giyebilir ve kot gömlek ile bu kombinasyonunuzu oldukça rahat ve şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında etekler de oldukça tercih edilebilirken maksi eteklerden yüksel bel olanları tercih edip yine üzerine ister eteğinizin […]

  • 20PAYLAŞIM
  • 3315OKUMA

 Öncelikle mini şortları seviyor ve her yaz tercih ediyorsanız bu yaz rengarenk çiçekli olan bu şortlardan bir tane alarak, üzerine ak askılı atlet giyebilir ve kot gömlek ile bu kombinasyonunuzu oldukça rahat ve şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında etekler de oldukça tercih edilebilirken maksi eteklerden yüksel bel olanları tercih edip yine üzerine ister eteğinizin rengi ile uyumlu salaş bir tişört ya da atlet giyebilirsiniz. Uzun eteklerinizin altına parmak arası terlikler de çok hoş duracaktır.
 Bununla birlikte bir başka 2014 yaz kombinleri örneğimizde kalem etekler üzerine olabilir. Kalem eteklerin yazlık renklerinden bir tane edinip, üzerine kısa kollu baskılı bir tişört, altına da tişörtünüzün renginde bilekten bağlı sandalet tercih ederek en şık kıyafet kombinlerine sahip olabilirsiniz. 
Daha detaylı bilgi için internet üzerinde de 2014 yaz kombin örnekleri ismiyle arama yapabilirsiniz.