2014 Saç Modelleri

 Sevgilisinden ayrılan, işi ile sorunlar yaşayan gibi birçok ufak tefek çözülebilir sorunlar da ilk olarak kuaföre gidilir saçlar çok farklı bir model ile değiştirilir ve çok zıt bir renge boyanır. Bu bayanlarda biraz olsun rahatlamaya ve yeni değişimin vermiş olduğu huzur ile moral bozukluklarına iyi gelmektedir.  Bayanların ihtiyaçlarına göre her yıl yeni modeller ile saç […]

  • 21PAYLAŞIM
  • 3402OKUMA

 Sevgilisinden ayrılan, işi ile sorunlar yaşayan gibi birçok ufak tefek çözülebilir sorunlar da ilk olarak kuaföre gidilir saçlar çok farklı bir model ile değiştirilir ve çok zıt bir renge boyanır. Bu bayanlarda biraz olsun rahatlamaya ve yeni değişimin vermiş olduğu huzur ile moral bozukluklarına iyi gelmektedir.
 Bayanların ihtiyaçlarına göre her yıl yeni modeller ile saç kesimleri yapılmaktadır. 2014 saç modellerinde bayanlar arasında en çok tercih edilen saç modelleri; arkadan öne uzayarak gelen küt modeller, kısa erkek tıraşı denilen model, katlar verilerek kesilmiş her türlü saç modeli ve son yılların en vazgeçilmezi olan kâh küllerdir.
Ayrıca bu yıl fön çekilmiş saçın atkuyruğu olarak toplanması, çeşitli örgü figürleri de çok rövanşta olup bayanlar arasında en çok tercih edilenler arasındadır. 2014 sac trendleri her yaşa özel ayrı bir tasarım ile düzenlenmekte ve ona göre de kesim gerekleştirilmektedir. Küçük kız çocukları, orta yaşlılar, gençler diye ayrılan modeller tercih üzerine tabi ki herkese de bu kesimler uygulanabilir.
 Saç modelleri 2014 tasarımlarında asıl önemli olan şey; kişinin kesilecek olan modele yüzünün ve fiziğinin uygun olup olmadığıdır. Kişi kendine yakışan en iyi modeli yine kendisi seçecektir.