Saçını ayırdığın taraf kişiliğin hakkında ne söylüyor?

Saçını ayırdığın tarafın kişiliğin hakkında ipucu verdiğini biliyor muydun?

  • 224PAYLAŞIM
  • 37555OKUMA

Günlük rutinimizin bir parçası olan saçımızı şekle sokarken ortadan, sağdan ya da soldan ayırırız. Aslında bizim için son derece sıradan olan saçımızı ayırdığımız taraf, hem kişiliğimiz hakkında, hem de hayat bakışımız hakkında bakın neler söylüyor.

Saçını sola doğru ayırıyorsan, seni tanımlayacak en iyi kelime; “cesur ve maceraperest”. Heyecanlı kişiliğin, yeni şeyler denemeye duyduğun istekle birleşince maceradan maceraya koşuyor, özgür ruhunu ortaya çıkarıyorsun. Korkmadan risk alabiliyor ve kendini tehlikelerin ortasına kolayca bırakabiliyorsun. Yine de önemli konularda acele etmeden hareket etmek de fayda var.

Saçını ortadan ayırıyorsan, seni “rahat ve sakin” biri olarak tanımlamak doğru olur. Kimin ne düşündüğünü umursamadan yaşadığın için, sakinliğini korumakta da güçlük çekmiyorsun. Zaman zaman etrafındakileri kırsan bile, sakin ve mantıklı bir şekilde düşünerek bu durumu da atlatmakta zorlanmıyorsun.

Saçını sağa doğru ayırıyorsan, “geleneksel ve anaç” olduğunuzu söyleyebiliriz. Her zaman kurallara uyan ve belli bir çizgiye sahip birisin. Aykırı davranışlar senin dengeli yapına çok ters olduğu için neyi nasıl yapacağın her zaman bellidir. İnsanlara şefkatle yaklaşman ise herkesin sana rahatça derdini anlatmasını sağlıyor. Anaç bir tavırla, çözüm yolları arayarak derdini anlatanlara tavsiyelerde bulunman, arkadaş grubunda genellikle dinleyici kişi olmanı sağlıyor.

Tesettürlü Bayanlar İçin Saç Bakım Tüyoları

“Saçlarımı nasılsa kimse görmüyor“ diye düşünüyor ve saç bakımınızı ihmal ediyorsanız, yanlış yoldasınız.

7567

Hızlı saç uzatan 3 maske

Hızlı saç uzatan 3 maske, Saçlarınızı beslerken aynı zamanda hızlıca uzatmanızı sa�

5037

Bakımlı görünmenin 20 yolu

Bakımlı görünmenin 20 yolu, Güzellik bakımın olmadığı yerde sönük kalır. İşte 20 ad

5964

Demir eksikliği saç dökülmesi sebebi

Demir eksikliği saç dökülmesi sebebi, Aşırı saç dökülmesinin kadınların psikolojisini olumsuz et

4431