2017 yılının en trend 6 saç rengi

2017 yılının en trend saç rengi dikkat çekici tonlarıyla yıla damgasına vuruyor.

  • 95PAYLAŞIM
  • 15915OKUMA

Dış görünüşümüz sosyal hayatımızı etkileyen önemli unsurlardan sadece bir tanesi… Dışarıda göze çarpan ilk şey saçlarımız ve yüzümüz. Ten rengin ile uyumlu bir saç rengin varsa, ilk bakışta dikkatleri üzerine toplayabilirsin.

Yeni sezon giyimden ayakkabıya, çantadan makyaja, saç ve tırnaklara kadar her alanda yeni eğilimleri de beraberinde getiriyor. Hal böyle olunca da güncellenen moda trendlerinden geri kalmamak gerekiyor.

2017 yılının ilk aylarında değişime hazır olun ve en trend 6 saç rengi ile muhteşem bir görünüme kavuşun!

Gül ışıltısı

Bu sezon makyaj trendlerinde olduğu gibi saçlarda da ışıltı çok moda. Saçlarının üst kısmına pembe bej tonlarında ışıltılar attır ve yüzün saçlarınla birlikte ışıldasın.

Gri

Bazı saç renkleri vardır ki sadece döneminde kullanmak gerekir. Gri saç rengi de onlardan biri… Saçlarına attıracağın gümüş ışıltılar, hem yüzünde kadınsı bir çizgi oluşturacak hem de çekici bir atmosfer yaratacak. Gri renginin saçında daha fazla kalmasını istiyorsan, en az haftada bir kere mor şampuan ve maskelerden yararlanmayı unutma.

Mor

Özellikle esmer tenliler için pastel tonda mor rengi mükemmel bir seçenek. Pembe, mor, nane yeşili gibi iddialı saç renklerini seviyorsan, teninle uyum göstermesine dikkat etmelisin.

Kızıl

Zamansız sitilin öncüsü olan kızıl tonları, 2017 yılının da favorisi olmaya hazır. Balkabağı ve kırmızı arasında gidip gelen dinamik kızıl tonları yalnız sokakların ruhunu değil podyumun da enstantanesini keşfetti. Sen de bu yıl radikal bir değişim yaparak kızılın canlı tonlarına şans verebilirsin.

Kahve tonları

İmajını yenilemek istiyorsan mucizevi kahve tonlarını deneyebilirsin. Doğal nüansıyla parlak ve zengin kahverengi, özellikle kumralların vazgeçilmez tonu olacak.

Platin sarı

Yılların eskitemediği platin rengi bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Platin bu sezon, gümüşten beyaza her tonuyla denenmeye devam edecek. Siz de grinin coolluğunu sarının sıcaklığıyla birleştirin ve büyüleyici küllü tonlara sahip olun.

Esmerlere yakışan 4 saç rengi

Saç rengi seçiminde en sık yapılan hatalardan biri; her beğendiğin saç rengini kendine uyarlamak. Başkasında hayran kaldığın, çok beğendiğin saç rengi senin teninle uyum sağlamayabilir ve hayal kırıkl

45801

Bronde saç trendi

Herkesin konuştuğu bronde saç trendini sen de denemek istersen, modavemoda.com'un önerilerine göz atabilirsin.

8246

4 kolay saç trendi

Yeni sezonda moda olacak kolay saç trendlerini senin için listeledik. Zahmetsizce uygulanan bu saç modelleri ile hem sokak modasının nabzını tutacak hem de vakit kaybetmeden hazır olacaksın.

5779

Islak görünümlü saç modası

Sezonun favori trendlerinden biri olan ıslak görünümlü saç modasını denemeye hazır mısın?

11022