Kırmızı ruj sürme teknikleri

Ruj trendleri arasında her daim yerini alan kırmızı ruj, yeni sezonda iddialı ve cesur kadınların yine vazgeçilmezi olacak.

  • 135PAYLAŞIM
  • 22579OKUMA

Yaz-kış demeden kırmızı tutkunlarının vazgeçilmezi kırmızı ruju çok seviyor ama dudağına uygun teknikle uygulayamıyorsan, aşağıdaki önerilere göz atabilirsin.

Kırmızı ruju kusursuz uygulayan kadınlar, aslında mucizevi bir şey yapmıyorlar. Sen de kırmızı ruju hem çok kolay hem de çok pratik şekilde dudaklarına uygulayabilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsin.

Kırmızı ruj sürme teknikleri:

Pürüzsüz dudaklar

Kırmızı rujunun mükemmel görünmesini istiyorsan, kusursuz dudaklara sahip olmalısın. Bunun için rujunu sürmeden önce dudaklarına peeling uygulamalı ve ardından nemlendirmelisin.

Kapatıcı uygula

Kapatıcı ile dudağının rengini nötrleyerek kırmızı rujun rengini ön plana çıkarabilirsin. Gözaltı kapatıcını kullanabileceğin gibi fondöten de aynı işlevi görecektir. Son olarak transparan pudra ile kapatıcıyı sabitleyebilirsin.

Dudak kalemi şart

Dudağına dudak kalemi ile çerçeve çekerken dudağının gergin olmasına dikkat etmelisin. Üst dudağın için de dudak kenarlarından başlayıp ortada çizgiyi birleştirmelisin. Dudağına çerçeveyi çektikten sonra kalem ile dudağının tamamını boyayıp kırmızı rujunu sürebilirsin.

Son dokunuş

Kırmızı rujunu sürdükten sonra dudaklarının etrafına kapatıcı uygulayarak çerçeveyi belirginleştirip, makyajını tamamlayabilirsin.

Yılbaşında gecesinde hangi ruju kullanacağına karar verdiniz mi?

Yılbaşına kısa bir zaman kala kıyafet ve makyaj önerileriyle kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

9853

6 adımda Instagram makyajı

Günlük hayatta kullanılması cesaret isteyen Instagram makyajını sen de korkusuzca uygula ve beğenilerin tadını çıkar!

24077

En sık yapılan 9 güzellik hatası

Günlük bakım rutininde yapılan güzellik hataları güzel görüneyim derken, daha yaşlı görünmene sebep olabilir.

9877

Non-Touring makyaj tekniği

Kontur tekniği, strobing derken makyaj trendlerine bir yenisi eklendi ve non-touring bu iki makyaj tekniğini bir araya getirdi.

28420