2017/2018 kış ayakkabı trendleri

Yeni doku ve tekniklerle farklı kimliklere bürünen ayakkabılar, 2017/2018 kış sezonuna çok sesli bir giriş yapıyor.

  • 43PAYLAŞIM
  • 7109OKUMA

Şık, rahat ve trend bir ayakkabı olmadan en güzel kombinin bile tamamlanmış değildir. 2017-2018 sonbahar/kış ayakkabı trendleri kesinlikle bu kriterleri ve daha fazlasını karşılıyor.

New York, Londra, Milano ve Paris Moda Haftası pistlerinde sunulan sonbahar/kış ayakkabı trendlerini senin için listeledik.

1. ışıltılı adımlar

Attığın her adımda parlamak, girdiğin her ortamda ışık saçmak istiyorsan, yeni sezonda iki çift ayakkabı ile bunu başarabilirsin. Bu sonbahar ve kış, parlayan gümüş ayakkabılardan parlak gümüş çoraplara kadar parıltının en asil yorumunu yaşayacaksın. Çizmeler, botlar, sandaletler, kısa topuklar 2017/2018 kış ayakkabı modasında gümüş ve parıltı kombinasyonları ile karşımıza çıkıyor.

2. Postal botlar

Postal görünümlü botlar, stiline maskülen bir tarz katmanın en rahat ve kolay yolu. Aynı zamanda yeni sezonda spor şıklığında vazgeçilmezi. Soğuk havalarda uzun çizmelerle limitini zorlayabilir ve anında şık ve çekici görünebilirsin.

3. Kovboy botlar

70’lerin kovboy botları, güncellenen modelleriyle 2017/2018 sonbahar kış trendlerinde tekrar hayat buluyor. Kovboy tarzı ancak kentleşmiş görünüm New York, Londra, Milano ve Paris pistlerinde sıkça yer aldı. Birbirinden farklı renklere ve desenlere sahip kovboy botlarının kullanımı ve kombini de oldukça kolay. Kış aylarında festival stili kombinasyonlarını bu botlarla tamamlayabilirsin.

4. Kar botu

Soğuk kış savaşçısı olarak bilinen bu botlar, 2017-2018 kış ayakkabı modasının yükselen trendi… Ayakları soğuğa ve yağmura kaşı koruyan kar botları ile ister kayak, ister şehir merkezinde pistlerin yıldızı olmaya hazır olun. 2018 kışında renk cümbüşüne dahil olup trendy bir görünüm yakalayabilirsin.

5. Kadife zamanı

Kadife ayakkabılar yeni sezonda çok revaçta. Yuvarlak burun, sivri burun ya da kısa botlar gibi pek çok modeli yeni sezonda rahatlıkla kullanabilirsin. Kadife ayakkabıları kadife ile, süet ile veya deri ile kombinleyebilirsin.

6. Kırmızının büyüsü

Sokağa ayak basmaya hazırlanan kırmızı bot ve çizmeler, gelmiş geçmiş en etkili adımların sahibi olmaya aday görünüyor. Sonbahar/kış 2017 renk trendleri arasında yer alan kırmızı, yeni sezonda da hakimiyetini tüm ihtişamıyla sürdürüyor. Baştan aşağıya kırmızı bir kombinde dantel detayları kullanarak feminen etkiyi pekiştirebilirsin

7. Beyaz ayakkabılar

2017/2018 sonbahar-kış ayakkabı koleksiyonlarında yer alan beyaz rengi, siyahın tahtını derinden sarsacağa benziyor. Hemen hemen her mağazanın vitrininde en ön sırada karşımıza çıkan bu ayakkabıları, sezonun bir başka trendi olan ekose parçalar ile kombinleyebilirsin.

8. Gümüş rengi

Gümüş ayakkabılar ve kıyafetler yeni sezonda seni de etkisi altına alacak. Sezonda sade ve minimal kombineleri parlatan gümüş rengi, tüm sezonu kurtarabilecek joker parçaları yaratıyor. Metalik rengi ayakkabıları hem günlük stilinde hem de şık davetlerde rahatlıkla kullanabilirsin.

9. Bağcıklı çizmeler

2018 çizme modelleri arasında en fazla dikkat çeken model ise; bağcıklı görünüme sahip olan çizmeler oluyor. Diz hizasına kadar uzanan çapraz bağcıkları ile dikkat çeken bu çizmeler; genelde deri ve topuklu olarak karşımıza çıkıyor.

10. Diz üstü çizmeler

Her kış sezonunda trend listelerinde yerini alan diz üstü çizmeler, bu sezon moda dünyasında saltanatını sürüyor. Geçtiğimiz senelerde daha bol ve sert deriden üretilirken bu sene süet, yılan derisi ve çorap görünümlü bacağı saran modelleri daha çok ön plana çıkıyor.

Çorap bot kombinleri

Çorap botlar yeni sezonun en favori ayakkabı modeli. Bacağı saran çorap bot kombinleri ve modellerini senin için listeledik.

9331

Loafer modası

Bir sonbahar klasiği olan loaferları pek çok farklı stilde ve kombinde rahatlıkla kullanabilirsin.

5201