2014 Dekorasyon Trendleri

Eğer dekorasyon trendleri takip ediyor evinizi trendlere göre dekore ediyorsanız sizin için 2014 dekorasyon trendlerini bir yazı altında toparladık. Büyük değişikliklerde yapsanız ufak dokunuşlarda yapsanız bu rehber çok işinize yarayacak   2014′de düz renk duvarların yerini daha şık ve dramatik bir görünüme sahip olan siyah desenli duvar kağıtları ile süslenmiş duvarlar alıyor. Metal mobilya ve […]

  • 25PAYLAŞIM
  • 4109OKUMA

Eğer dekorasyon trendleri takip ediyor evinizi trendlere göre dekore ediyorsanız sizin için 2014 dekorasyon trendlerini bir yazı altında toparladık. Büyük değişikliklerde yapsanız ufak dokunuşlarda yapsanız bu rehber çok işinize yarayacak   2014′de düz renk duvarların yerini daha şık ve dramatik bir görünüme sahip olan siyah desenli duvar kağıtları ile süslenmiş duvarlar alıyor. Metal mobilya ve aksesuarlar için çok iyi bir renk seçeneği olacak siyah renk desenlerle de birleşince görsel bir ziyafet gerçekleşiyor.   Sosyal ağlar sağolsun moda ya da dekorasyon fark etmez trendlerin ömrü yarı yarıya kısaldı diyebiliriz. fakat vintage trendinin kalıcılar arasında olduğunu söyleyebilirim. 2014 yılında tamamen vintage olmasada ufak parçalar yardımı ile modern dekore edilmiş mekanlara güzel dokunuşlar yapabilirsiniz. Geçen sene moda trendlerinde yerini alan floral desenler bu sene evimizde boy göstermeye başlayacak. Tamamen bir duvarı kaplamak, tablolar ya da minik yastıklar kesinlikle denemeniz gereken bir trend. Metalik parçalar bu yıl evinizin farklı odalarında boyut ve şekil olarak farklı olsada kullanılmalı. fakat parlak olanları seçmeye dikkat edin. Gümüş rengi ya da altın hiç fark etmez. Ä°lkbahar – yaz sezonu için podyumlarda gördüğümüz lacivert evlerimizde de oldukça popüler olacak! Ceviz, çınar, kiraz gibi uzun çizgili açık renkli ahşaplar 2014 dekorasyon trendleri arasında.

5 adımda makyaj masası dekorasyonu

Yatak odasının en güzel köşelerinden biri makyaj masası ve çevresidir. Bu sevimli köşeyi fazla masraf yapmadan çok daha güzel ve şık hale getirebilirsin.

5208

Christian Louboutin’den Hawaii Kawai Koleksiyonu

Christian Louboutin'den Hawaii Kawai Koleksiyonu , Christian Louboutin tutkunları, bu kez sınırlı sayıda sunulan

4141

Chris Hemsworth’un 20 milyon liralık lüks evi

Chris Hemsworth'un 20 milyon liralık lüks evi, 32 yaşındaki Avustaryalı oyuncu, Malibu'daki 20 milyon liralık

4039

ABD’nin en ilginç evi satışa çıkarıldı

ABD'nin en ilginç evi satışa çıkarıldı, 1980'de Arizona'nın çöl bölgesinde inşa edilen taş devri evi

4221