Moda ve Moda

Kas ağrıları için 5 doğal yöntem

Portakal kabuğu

Bir kavanozun yarısına kadar organik zeytinyağı ve portakal kabuklarını ekle. 2 hafta kadar güneş alabileceği bir yerde dinlenmeye bırak. Süre sonunda ağrı olan bölgelere masaj yaparak uygulayabilirsin.

Papatya

Cam bir şişeyi taze kıyılmış papatya çiçeği ile doldur ve üzerine zeytinyağı ekle. Ağzını sıkıca kapatıp 2 hafta boyunca güneş görebileceği bir yerde dinlendir. İyice süzdükten sonra ağrılı bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsin.

Lahana

Lahananın geniş yapraklarını kaynatarak ağrılı bölgeye uygulayabilirsin. Ayrıca kaynattığın lahana yapraklarını lapa haline getirerek de ağrılı bölgeye sürebilirsin.

Pelin

Bir fincan kaynar suyun içine bir çay kaşığı pelin otu ilave et. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzerek günde 3 öğün birer çay fincanı tüketebilirsin.

Mısır püskülü

Bir miktar mısır püskülünü 1 litre kadar suyun içinde kaynat. Kaynadıktan sonra ağrılı bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsin.

Nane

Bir fincan kaynar suyun içine bir çay kaşığı nane ekle. Demledikten sonra süzerek günde 3 öğün birer çay fincanı tüketebilirsin.