Moda ve Moda

Trend alarmı: Fitilli kadife

70’lere selam duran bu retro doku, oversize takımlar, uzun paltolar ve desenli elbiselerde güncellenerek yerini tekrar alıyor ve yeni sezonun ateşini yükseltiyor.

Pantolon ceket ikilisi

Yeni sezon koleksiyonlarda pantolon-ceket takımlarında bu kumaşı sıkça göreceğiz. Fitilli kadife takımının içerisine giyeceğin düz renk bir tişört ya da ince triko kazak ile hem spor hem şık bir görünüme sahip olabilirsin. Fitilli oversize takımı uygun tonda balıkçı yaka bir kazakla ile kombinleyebilirsin. Rahat bir görünüm için ayakkabı seçimini loaferlerden yana kullanabilirsin.

Aksesuar kullanımı

Ezilmiş kadifenin aksine fitilli kadife çok daha spor şık bir görünümü temsil ediyor. Fitilli kadife kombinini rahatlıkla şapka, fular ya da kemer gibi aksesuarlarla tamamlayabilirsin.

Fitilli kadife pantolon

Kuşkusuz, rahatlığı ve cool duruşuyla kış ruhunu yansıtmaya aday. Canlı renk tonları ve yüksek bel kesimli modelleri sizi fitilli kadife pantolon kullanmaya çok kolay ikna edecek gibi duruyor.

Fitilli kadife ceket

Konu fitilli kadifeye gelince ufkumuzu genişletiyoruz. Trendi yakalamak için, yeni sezonda fitilli kadife cekete yatırım yapabilirsin. Bir jean bir kadife ceket ile salaş, gündelik ve çabasız şıklığa imza atabilirsin.

Kadife modası