Moda ve Moda

Rihanna’nın makyaj koleksiyonu: Fenty Beauty

Rihanna nisan ayında duyurduğu makyaj markası Fenty Beauty 8 Eylül’de satışa çıktı. New York Times Square’deki Sephora mağazasında kendi standını tanıtan Rihanna, tabii ki hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Oldukça parlak ve ışıltılı olan koleksiyonda yaklaşık 40 ton fondöten, ultra ışıltılı highlighter’lar, farlar, rujlar, makyaj fırçaları, stik ürünler ve bazlar yer alıyor.

Fondötenler pudra bitişli ve mat görünümlü. Stik ürünler ise oldukça pratik, kolay dağılabilir ve çok amaçlı kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Seride ciltteki fazla yağlanmayı kontrol etmek için özel baz, mendil ve pudra da bulunuyor.

Rihanna’nın Instagram’a koyduğu tanıtım filminde oynayan mankenlerin farklı ırklardan olması da koleksiyonun her kadına hitap ettiğini vurguluyor. Tanıtım filminde en çok dikkat çeken detay ise koleksiyonda altın ve bronz tonlarına çokça yer verilmesi oldu. Her ten renginden ve her kültürden kadın portreleriyle hazırlanan film büyük alkış alırken Rihanna’nın neden dünya çapında bir stil ikonu olduğunun da kanıtı oldu.