Moda ve Moda

Kasım Ayı İndirimli Kozmetik Ürünleri

Kadınların vazgeçilmezi kozmetik ürünler, özellikle bilinen ve sıklıkla tercih edilen kozmetik markaları tarafından yapılan indirimlerle oldukça beğenilmektedir.

Watsons Kasım Ayı İndirimleri

Ünlü kozmetik markası Watsons’un kasım ayı indirimleri incelendiğinde ne dikkat çeken ürünlerin başında farklı saç bakım ürünlerine ait indirimler göze çarpmaktadır. Pantene şampuan ve saç bakım ürünlerinde yapılan %10 indirimin yanı sıra, Gratis, Otacı, Sebamed, Bioblas gibi farklı markalarda da %25’e varan indirimler bulunmaktadır.

Watsons’da birbirinden ilgi çekici makyaj ürünlerinde de indirimler yer almaktadır. Cecile göz kalemlerinde yer alan %30 indirim oldukça dikkat çekici olmakla birlikte, Alixe Avien maskaralarda, Sebamed dudak koruyucularında, Golden Rose fondöten çeşitlerinde de %30’u geçen indirimler bulunmaktadır.

Watsons kasım ayı içerisindeki en ilgi çekici indirimleri parfüm indirimlerinde yer almaktadır. Watsons card sahiplerine özel %50’ye varan indirimlerin görüldüğü Watsons, kasım ayında da mutlaka ziyaret edilmesi gereken kozmetik markaları arasında yerini korumaktadır.

Gratis Kasım Ayı İndirimleri

En sevilen ve indirimleri takip edilen kozmetik firmaları arasında yer alan Gratis, kasım ayı içerisinde de indirimleri ile oldukça konuşulacağa benzemektedir.

Gratis’te kasım ayı indirimlerinde özellikle makyaj ürünlerinde yer alan indirim göz kamaştırmaktadır. Son yıllarda gündeme gelen The Balm markasında yer alan far paletleri, kaş farları ve maskaralarda %25 oranında indirimlerdikkat çekmektedir. Wet n wild firmasındaki indirimler ise %40 oranını bulmaktadır. Bu markaların yanı sıra, Gosh’ta, Max Factor’de, Loreal’de ve Maybelline’de %40’a varan indirimler yer almaktadır.

Kozmetik firması Gratis’te cilt bakım ürünlerindeki indirimler de oldukça dikkat çekmektedir. Neutrogena cilt temizleme ürünlerinde yer alan %20 indirimin yanı sıra, Dermokil, Loreal, Sebamed, Nivea, Diadermine gibi markalarda da %25’e varan oranlarda indirimler bulunmaktadır.