Moda ve Moda

E vitaminli 3 cilt bakım maskesi

E vitamini cilde esneklik veren kolajen üretimini artırıyor ve yaşlılık belirtilerini geciktiriyor. Kolajen üretimin arttıkça da bağ dokuların güçleniyor ve daha sıkı bir cilde sahip oluyorsun.

E vitamini içeren bakım ürünleri ve aynı zamanda evde yapabileceğin E vitaminli maskelerle cildini kırışıklıklara karşı daha uzun süre koruyabilirsin.

E vitaminli yüz maskesi

Üç yemek kaşığı zeytinyağı ile iki adet E vitami kapsülünü karıştır. Bu karışımı gece yatmadan önce göz çevresi hariç tüm yüzüne uygulayabilirsin. E vitamininin içeriğindeki antioksidan etkisiyle bu maske cildini canlandırır ve nemlenmesine yardımcı olur.

E vitaminli göz çevresi maskesi

Dört damla arı sütü, üç damla buğday yağı, bir tatlı kaşığı kayısı yağı ve E vitamini kapsülünü bir kapta karıştır. Gece yatmadan önce göz çevrene uygula ve sabah kalktığında bol su ile yıkayabilirsin.

E vitaminli cilt bakım maskesi

Bir tatlı kaşığı jojoba yağı, bir tatlı kaşığı badem yağı, üzüm çekirdeği ve üç adet E vitamini kapsülünü karıştır. Önceden temizlediğin cildine uygula ve ardından bol su ile durula. Bu E vitaminli maske tarifi cildini taze bir görünüme kavuşturur.